Declaration King 13

SKU: PROD-20265
...
Disponueshmëria:

500 Në Stok

1,200 L

Përshkrim

King 13

Sasia: 30ml

Kodi: K13

Declaration Cartier

Meshkuj

Déclaration Parfum nga Cartier është një aromë Amber Woody për meshkuj. Déclaration Parfum u lançua në vitin 2018. Hunda e kësaj arome është Mathilde Laurent. Nota e sipërme është portokalli e hidhur; notat e mesme janë erëza, kardamom dhe qimnon; Notat bazë janë Lëkurë, Kedri, Benzoinë, Vetiver, Balsam Tolu dhe Amberwood.

 

Parfumi Cartier Declaration, i modeluar sipas Eau de Toilette, është lançuar 20 vjet nga origjinali i tij. Aroma përmban nota të toneve të kedrit, lëkurës dhe qelibarit. Është i pasur me intensitetin më të thellë me thekse të drurit, balsamikut, lëkurës dhe notave të erëzave.

 

"Një aromë për të thënë gjërat që kanë rëndësi. Një aromë emocionale që lë një gjurmë drunore, pikante të gjallëruar me një notë freskie."

 

I mbështjellë në shishen origjinale të stilit të Deklaratës, me një lëng ngjyrë qelibar; duke nënkuptuar thellësinë dhe fuqinë e aromave.