Sauvage Elixir King 120

SKU: PROD-20319
Sauvage Elixir nga Dior është një aromë aromatike për meshkuj. Kjo është një aromë e re. Sauvage Elixir u lançua në vitin 2021. Nuancat kryesore janë kanella, arrëmyshk, kardamom dhe grejpfrut; nota e mesme është livando; notat bazë janë jamballi, dru sandali, qelibar, paçuli dhe vetiveri Haitian. King 120 Sasia: 30ml Kodi: K120 Sauvage Elixir by dior Christian Dior Meshkuj    warm spicy woody fresh spicy aromatic ...
Disponueshmëria:

500 Në Stok

1,500 L

Përshkrim

Sauvage Elixir nga Dior është një aromë aromatike për meshkuj. Kjo është një aromë e re. Sauvage Elixir u lançua në vitin 2021. Nuancat kryesore janë kanella, arrëmyshk, kardamom dhe grejpfrut; nota e mesme është livando; notat bazë janë jamballi, dru sandali, qelibar, paçuli dhe vetiveri Haitian.

King 120

Sasia: 30ml

Kodi: K120

Sauvage Elixir by dior Christian Dior

Meshkuj 

 
warm spicy
woody
fresh spicy
aromatic
lavender
soft spicy
cinnamon
amber
powdery
balsamic