Colonia Pura Luxury 152

SKU: PROD-20287
I sugjeruar
Luxury 152 Sasia: 30ml Kodi: L152 Colonia Pura Aqcua di Parma Unisex    Acqua di Parma Colonia Pura nga Acqua di Parma është një aromë aromatike agrume për femra dhe meshkuj. Acqua di Parma Colonia Pura u lançua në vitin 2017. Nuancat kryesore janë notat e Ozonit, Bergamoti, Portokalli dhe Petitgrain; Nuancat e mesme janë narcisi, jasemini Sambac dhe koriandër; Nuancat bazë janë Musk i Bardhë, Kedri dhe Patçuli.   "Tradicionalisht, pika fillestare p...
Disponueshmëria:

500 Në Stok

1,500 L

Përshkrim

Luxury 152

Sasia: 30ml

Kodi: L152

Colonia Pura Aqcua di Parma

Unisex 

 

Acqua di Parma Colonia Pura nga Acqua di Parma është një aromë aromatike agrume për femra dhe meshkuj. Acqua di Parma Colonia Pura u lançua në vitin 2017. Nuancat kryesore janë notat e Ozonit, Bergamoti, Portokalli dhe Petitgrain; Nuancat e mesme janë narcisi, jasemini Sambac dhe koriandër; Nuancat bazë janë Musk i Bardhë, Kedri dhe Patçuli.

 

"Tradicionalisht, pika fillestare për aromat e "Acqua di Parma" janë notat e freskëta të bergamotit dhe portokallit. Nën paktet e agrumeve përfshihet narcisi aromatik sambaku i jaseminës nga absolut i kalitur me një majë koriandër. Nuancat e paçulit dhe kedrit formojnë bazë parfumi sensuale. Prania e myshkut të bardhë i jep nuanca pluhuri buqetës." - një shënim nga marka.

 

Acqua di Parma Colonia Pura nga Acqua di Parma është një aromë me lule me myshk druri për femra dhe meshkuj. Kjo është një aromë e re. Acqua di Parma Colonia Pura u lançua në vitin 2017. Nuancat e sipërme janë bergamot dhe portokalli; Nuancat e mesme janë jasemini sambaku, narcisi dhe koriandër; Nuancat bazë janë paçuli, kedri dhe myshku i bardhë.

 

citrus
ozonic
aromatic
fresh spicy
white floral
green
woody
musky
yellow floral
powdery