Escentric 02 Luxury 19

SKU: PROD-20327
...
Disponueshmëria:

500 Në Stok

1,500 L

Përshkrim

Luxury 19

Sasia: 30ml

Kodi: L19

Escentric 02 Escentric Molecules

Unisex 

 

Escentric 02 nga Escentric Molecules është një aromë me lule qelibar për femra dhe meshkuj. 

Escentric 02 së bashku me Molecule 02 përfaqësojnë çiftin e dytë të aromave tërësisht sintetike, të lançuar nga Escentric Molecules. Përbërësi bazë aromatik i qelibarit gri, ambroxan.

Është vendosur në qendër. Pjesa tjetër e përbërjes, ashtu si në Escentric 01, është e përbërë nga kopje mjeshtërore të përbërësve natyralë: një aromë identike me myshkun e vërtetë - muscone, hedione e bukur (erë jasemini), ekstrakt i lules së plakut dhe iris.

Aroma është e lehtë me një hapje të shkëlqyeshme dhe të shpejtë (lule plaku dhe hedoinë) dhe një përfundim këndshëm i ngrohtë. 

 

amber
musky
woody
iris
powdery
violet